Inschrijving RvB

Je kan je Veo inschrijven in het Nederlands Honden Stamboek ( N.H.S.B. ) bij de Raad van Beheer. Dit kan je doen zodat je eventueel shows kan lopen maar bijvoorbeeld ook examens kan doen op een erkende vereniging.

Het proces is erg gemakkelijk en we leggen het uit aan je hieronder.

Wat heb je nodig?

  • Originele stamboom met FCI logo erop.
  • Ingevulde brief waarvan hieronder de download link.

https://www.houdenvanhonden.nl/contentassets/c07ab363b634465ea439c072f60710aa/aanvraagformulier-inschrijving-import.docx

Let er wel op dat je bij het ras de volledige naam invult dus: Vostochno Evropeiskaya Ovcharka.

Stuur dan deze enveloppe met de originele stamboom en deze brief aangetekend naar de Raad van Beheer.

Het adres is:

Raad van Beheer, Postbus 75901, 1070 AX Amsterdam

Je krijgt dan binnen een aantal weken een rekening van € 87,30. Tevens komt er een buitendienst medewerker de gegevens op je adres controleren. Dus chipnummer en of het idd een hond is. Hierover krijg je op tijd post in de vorm van een kaartje. Op de achterkant van de rekening staat er al een VR nummer of NHSB nummer vermeld. Dit word het nummer van inschrijving. Je zou dit nummer al kunnen gebruiken voor inschrijving show of vereniging.

Na een aantal weken krijg je een officieel papier met bewijs van inschrijving en is je Veo ingeschreven bij de Raad van Beheer.

Mochten er nog vragen zijn kan je altijd even het contact formulier invullen hier op de website onder het kopje contact, of op Facebook ons opzoeken.

https://www.facebook.com/groups/542687329529548/